Dit doet Tesla’s ‘Insane’ knop met je

Dit doet Tesla’s ‘Insane’ knop met je

02-02-2015 15:47 | Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

De ‘Insane Mode’ in de Tesla’s topmodel is geen grapje. De Tesla Model S P85D levert met een druk op de knop alle 700 paardenkrachten van de twee elektromotoren ineens aan de vier wielen.

Een filmpje van de website DragTimes laat zien hoe nietsvermoedende bijrijders zich een ongeluk schrikken wanneer het € 107.300 kostende topmodel van Tesla in 3,2 seconden naar de 100 kilometer per uur sprint.

De chauffeur in het filmpje heet Brooks. Tegen de website Mashable zegt hij dat hij de eigenaar is van de auto en dat zijn onfortuinlijke passagiers vrienden en familie zijn.

http://youtu.be/1qFV5i8tBhs

Bron: DragTimes | foto: Maurizio Pesce, creative commons (cropped)

Word nu Free Member en ontvang GRATIS 2x per week een nieuwsbrief met de belangrijkste duurzame ontwikkelingen. En download ook nog eens GRATIS al onze infographics. 

Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Elke dag selecteert de redactie van DuurzaamBedrijfsleven.nl het belangrijkste duurzame nieuws voor het bedrijfsleven. We schrijven korte, puntige artikelen over de nieuwste mogelijkheden in duurzaam ondernemen.Priority Partner voor de sector Mobiliteit

Nieuws over mobiliteit

De sectorpagina mobiliteit beschrijft de overgang naar duurzamere vormen van personenvervoer. We belichten elektrische, hybride en zelfrijdende auto's, van een dure Tesla tot een goedkope Nissan Leaf. Maar ook openbaar vervoer en elektrische scooters komen aan bod.

Het Subsidie ABC voor ondernemers
Sector Mobiliteit