Snelladen met prepaid bundelabonnement FastNed

fastned

01-05-2015 12:40 | Door: Erik Verheggen

Fastned, dat bouwt aan een landelijk dekkend netwerk van snellaadstations, presenteert een nieuw, goedkoper abonnement.

Met het abonnement Fastned Standaard kunnen elektrische rijders voor € 0,35 per kilowattuur snelladen bij alle Fastned stations. Daarvoor betalen zij € 12 per maand.

Mede-oprichter Michiel Langezaal: “Benzine wordt verkocht per liter, maar hoe wij elektriciteit gaan verkopen lijkt meer op mobiele telefonie met prepaid, abonnementen en bundels.”

De incidentele lader kan nog steeds bij Fastned terecht en betaalt dan € 0,83 per kilowattuur. De veelrijder kan € 100 per maand aan Fastned overmaken en mag dan onbeperkt snelladen. 

Het nieuwe Standaard-abonnement is volgens Fastned al interessant vanaf een of twee keer laden per maand. Voor de portemonnee van de elektrische automobilist maakt het niet meer uit waar hij gaat laden; aan de laadpaal of bij een snellaadstation.

Word nu Free Member: gratis nieuwsbrief en online toegang tot meer nieuws en achtergronden.

Bron: Fastned | foto: Fastned

Door: Erik Verheggen

Hoofdredacteur DuurzaamBedrijfsleven Media. Volgt alles wat te maken heeft met grondstofgebruik en de circulaire economie. Altijd op zoek naar sector-overstijgende oplossingen.Priority Partner voor de sector Mobiliteit

Nieuws over mobiliteit

De sectorpagina mobiliteit beschrijft de overgang naar duurzamere vormen van personenvervoer. We belichten elektrische, hybride en zelfrijdende auto's, van een dure Tesla tot een goedkope Nissan Leaf. Maar ook openbaar vervoer en elektrische scooters komen aan bod.

Het Subsidie ABC voor ondernemers
Sector Mobiliteit