Fastned geeft leven lang gratis laden aan aandeelhouders

fastned

19-05-2015 13:32 | Door: Erik Verheggen

Fastned biedt aandeelhouders die € 25.000 investeren de kans om hun leven lang gratis te laden bij alle Fastned-laadstations.

Hiervoor heeft de snel groeiende onderneming de Fastned Founders Club opgericht. Investeerders die minimaal 2.500 certificaten van Fastned van € 10 euro kopen of bijkopen, worden automatisch lid van deze club.

Mede-oprichter en CEO Michiel Langezaal: “Ons doel is om net als bij mobiele telefonie een dekkend netwerk te bouwen zodat elektrische rijders onbezorgd kunnen rondrijden. Wie nu substantieel investeert wordt mede-eigenaar van de infrastructuur van de toekomst en kan er zelf altijd gratis gebruik van maken.”

Fastned heeft nu 31 stations operationeel en het bedrijf lijkt zijn belofte in te lossen om elke week een nieuw station te openen. Het aanbod om lid te worden is van tijdelijke duur en voor een beperkt aantal investeerders. Zeventien aandeelhouders zijn al lid van de Fastned Founders Club. 

Word nu Free Member en ontvang GRATIS 2x per week een nieuwsbrief met de belangrijkste duurzame ontwikkelingen. En download ook nog eens GRATIS al onze infographics. 

Bron: Fastned | Foto: Roos Korthals Altes, Fastned

Door: Erik Verheggen

Hoofdredacteur DuurzaamBedrijfsleven Media. Volgt alles wat te maken heeft met grondstofgebruik en de circulaire economie. Altijd op zoek naar sector-overstijgende oplossingen.Priority Partner voor de sector Mobiliteit

Nieuws over mobiliteit

De sectorpagina mobiliteit beschrijft de overgang naar duurzamere vormen van personenvervoer. We belichten elektrische, hybride en zelfrijdende auto's, van een dure Tesla tot een goedkope Nissan Leaf. Maar ook openbaar vervoer en elektrische scooters komen aan bod.

Het Subsidie ABC voor ondernemers
Sector Mobiliteit