ABB  header

Power and productivity for a better world

Het ABB-concern is een internationale onderneming met vestigingen in bijna 100 landen. In totaal werken er ongeveer 140.000 mensen. ABB is marktleider op de gebieden energie- en automatiseringstechnologie en helpt nutsbedrijven, industriële klanten en eindgebruikers hun prestaties te verbeteren terwijl tegelijkertijd de gevolgen voor het milieu afnemen. Om de klanten optimaal van dienst te zijn, heeft ABB haar krachten gebundeld in divisies waarin zoveel mogelijk samenhangende kennis en ervaring bijeengebracht zijn. Op die manier kunnen wij u optimaal van dienst zijn.

ABB en duurzaamheid

Voor ABB draait duurzaamheid rond de balans tussen economisch succes, milieuverantwoordelijkheid en maatschappelijke vooruitgang ten gunste van al onze stakeholders. 

Aandacht voor duurzaamheid heeft betrekking op hoe we producten ontwerpen en fabriceren, op wat we de klanten bieden, hoe we omgaan met leveranciers, hoe we risico’s en opportuniteiten evalueren, en hoe we ons gedragen in de gemeenschappen waar we actief zijn en tegenover elkaar. Daarbij streven we er ook naar om de gezondheid, veiligheid en beveiliging van onze werknemers, onderaannemers en andere partijen die betrokken zijn bij onze activiteiten, veilig te stellen.