Engie: ver vooruit in duurzame technologie

Engie Services levert oplossingen op het gebied van duurzame energie en milieutechnologie. Het bedrijf helpt haar klanten duurzaam te ondernemen en beschikbare energiebronnen optimaal te benutten.

In 2013 telde Engie Services in Nederland circa 6.000 medewerkers en behaalde zij een omzet van 1 miljard euro. Engie Services is één van de business units van Engie. Engie is één van de grootste energieleveranciers ter wereld. Haar dienstverlening omvat de volledige energieketen van elektriciteit en aardgas. De groep heeft op dit moment wereldwijd ruim 152.900 mensen in dienst en behaalde in 2014 een omzet van 74,7 miljard euro.

Energy Efficiency

Onder de naam Engie Services bieden wij onze klanten in Europa een unieke combinatie van deskundigheid op het gebied van Energy Efficiency en andere duurzame oplossingen: van ontwerp en installatie van lokale en vernieuwbare energieoplossingen tot het leveren van geïntegreerde services.

Duurzaamheid

Technologie kan een enorme bijdrage leveren aan duurzame groei. Daarom werkt Engie Services, Europees marktleider op het gebied van duurzame technologische oplossingen voor energie en milieu, voortdurend aan baanbrekende, duurzame oplossingen, waardoor beschikbare energiebronnen optimaal worden benut en energie wordt bespaard.

Engie heeft de ambitie om klanten te helpen duurzaam te ondernemen. De organisatie ontwerpt en implementeert oplossingen waarmee bedrijven en publieke organisaties de performance van installaties en het energiegebruik in bedrijfsprocessen kunnen optimaliseren en milieueffecten tot een minimum kunnen beperken. Daarnaast laten ze als een van de initiatiefnemers van The Green Quest bedrijven en instellingen zien hoe met duurzame oplossingen ook kosten kunnen worden bespaard (‘Profijt van duurzaamheid’). Ook de impact die Engie Services zelf op het milieu heeft wordt nauwgezet in kaart gebracht, om nadelige effecten op het milieu structureel te verminderen. Zo heeft Engie Services in 2013 een daling van CO2-uitstoot van 31 procent gerealiseerd ten opzichte van 2009 en daarmee haar energiedoelstelling behaald. 

Zo wil Engie Services van de wereld waarin we leven, een wereld maken waar energie beschikbaar is voor iedereen en waar energie op een duurzame en betrouwbare manier wordt geproduceerd en verbruikt, met respect voor mens en omgeving: energie als bron van vooruitgang en duurzame ontwikkeling.

Links

Meer informatie over Engie Services? www.engie-services.nl