MVO Nederland

Met ruim 2000 partners is MVO Nederland veruit het grootste duurzame bedrijvennetwerk van Europa. We zijn er voor beginners in MVO, gevorderden en koplopers, zowel in MKB als het grootbedrijf. Wij laten onze partners de marktkansen van MVO zien, maken onderlinge samenwerking mogelijk en geven praktische informatie om concreet met MVO aan de slag te gaan.

Onze missie is het inspireren, verbinden en versnellen van zo veel mogelijk bedrijven en organisaties op weg naar een klimaatneutrale, circulaire en inclusieve bedrijfsvoering en sterke en stabiele bedrijfsresultaten.

Dat doen we niet alleen in Nederland, maar ook internationaal. Voor bedrijven die inkopen/importeren of exporteren bieden we informatie en concrete tips om in deze activiteiten MVO te integreren. Zoals de MVO Risico Checker die ondernemers helpt om eventuele risico's in de toeleveringsketen te identificeren. In zogenaamde IMVO-sectortransities werken we aan verduurzaming in specifieke bedrijfstakken, zoals Textiel, Chemie, Leer, Tuinbouw, Stedelijke Ontwikkeling en Maritiem.

Ambitie 2020

Onze ambitie is: Nederland wereldvoorbeeld op het gebied van de circulaire en inclusieve economie. We nodigen bedrijven, groot en klein, van harte uit om hun ambities te delen. Zo bundelen we de krachten en vergroten gezamenlijke én individuele prestaties op terreinen als CO2- en afvalreductie, participatie van arbeidsgehandicapten en betere arbeidsomstandigheden in de handelsketens. Op Ambitie 2020.nl hebben we al honderden van zulke ambities verzameld, en er komen er dagelijks nieuwe bij.

Meer informatie van alle producten en diensten waar je als partner gebruik van kunt maken, vind je op onze website.

Contactgegevens

Neem contact met ons op via mail: contact@mvonederland.nl, telefoon: 030-2305600 of bezoek onze website www.mvonederland.nl.

Artikelen van deze partner