Smurfit Kappa

Smurfit Kappa is een van 's werelds toonaangevende leveranciers van papieren verpakkingsoplossingen, met 43.000 medewerkers op 350 productielocaties in 33 landen. Smurfit Kappa noteerde in 2014 een omzet van € 8,1 mrd.

Onze producten verbeteren de ecologische voetafdruk van onze klanten

We zijn actief in 21 landen in Europa en in 12 landen in Noord-, Midden- en Zuid-Amerika. In Latijns-Amerika zijn we de enige grootschalige pan-regionale speler.

Met ons proactieve team maken we voortdurend gebruik van onze uitgebreide ervaring en expertise, ondersteund door onze schaal, om mogelijkheden te creëren voor onze klanten. We werken samen met vooruitdenkende klanten door uitmuntende productkennis, begrip van de markt en inzichten in verpakkingstrends te delen, om zo zakelijk succes op hun markt te waarborgen.

100 procent duurzaam

We beschikken over een ongeëvenaard aanbod van papieren verpakkingen, dat doorlopend wordt geactualiseerd met onze marktleidende innovaties.  Deze voorsprong wordt versterkt door de voordelen van onze integratie met optimaal papierontwerp, sterke logistiek en service op maat, terwijl onze verpakkingsfabrieken de meeste van hun grondstoffen betrekken van onze eigen papierfabrieken.

Onze producten, die 100 procent herbruikbaar zijn en duurzaam worden geproduceerd, verbeteren de ecologische voetafdruk van onze klanten.