Premium upgrade voor 1 jaar

Every story, every feature, every insight

Als professional wil je kunnen beschikken over alle relevante informatie over duurzaam ondernemen en innovatie. Alleen dan kun je iedere kans grijpen die duurzaam ondernemen biedt. Een volledig en betrouwbaar overzicht, dat is afgestemd op je eigen voorkeuren, geeft je handelingsperspectief. Zo wordt duurzaamheid in jouw geval business.

We doen er alles aan om jou als Premium Member maximaal te bedienen in het realiseren van je doelen. Premium Members van DuurzaamBedrijfsleven maken uiteraard gebruik van de voordelen die Free Members en Insiders hebben. Maar daar bovenop krijg je al onze tools in handen om succesvol te zijn met duurzaam ondernemen. Wij garanderen dat je:

  1. 1

    Kunt beschikken over een compleet overzicht van relevant nieuws en achtergronden. En dat je deze informatie kunt ontvangen op de manier die jij wilt.
     

  2. 2

    Gebruik kunt maken van de special features van DuurzaamBedrijfsleven, om ons aanbod van nieuws en achtergronden perfect af te stemmen op je persoonlijke voorkeuren en interesses.
     

Wat is een compleet overzicht?

Onze redactie bestaat uit journalisten die gespecialiseerd zijn in duurzaam ondernemen en innovatie. Zij weten als geen ander waar professionals in het Nederlandse bedrijfsleven behoefte aan hebben. Dag en nacht speuren we naar interessant nieuws, tastbare voorbeelden en zichtbare prestaties van duurzaam ondernemen.

Onze journalisten hebben een groot netwerk in 15 sectoren van het bedrijfsleven. Daarnaast investeert DuurzaamBedrijfsleven in tools die ons een voorsprong geven op andere mediakanalen. We gebruiken datamining van Meltwater en de Insiders-uploadmodule voor een maximale aanvoer van nieuws en informatie.

Onze redactie fungeert als filter en vertaalt deze informatie naar nieuws- en achtergrondartikelen die voor jou relevant zijn. Door het complete overzicht van DuurzaamBedrijfsleven heb je als professional geen andere mediakanalen nodig. “Als het niet op DuurzaamBedrijfsleven staat, is het niet relevant voor mij als professional”. Dit bespaart zoektijd en dus geld.

We verspreiden de nieuwsartikelen op ons vrij toegankelijke websiteportal en via onze socialmediakanalen en nieuwsbrieven. De achtergronden en analyses zijn voorbehouden aan jou als Premium Member.

Wat zijn die special features?

Elke dag brengt de redactie van DuurzaamBedrijfsleven al het nieuws over duurzaam ondernemen, afgestemd op de behoeftes van professionals. Dit is gratis, en dat zal ook zo blijven.

Voor Premium Members leveren we echter maatwerk. Met toegang tot onze complete database kun je als Premium Member ons overzicht van hoogstaand nieuws en achtergronden afstemmen op je eigen behoeften. Keer de database ondersteboven om al het nieuws te volgen in de sectoren die jij belangrijk vindt. Trek onze website binnenstebuiten en lees alles over specifieke onderwerpen, nieuwe innovaties of juist bewezen toepassingen. Het is aan jou. Zo neem je als Premium Member steeds specifieker die informatie tot je die vanuit jouw functie of werkveld van belang is.

Wanneer je als Premium Member de ontwikkelingen in specifieke onderwerpen of sectoren wilt volgen, kun je een zoekopdracht op maat omzetten in een Premium nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief versturen we vervolgens dagelijks, wekelijks of maandelijks naar je inbox. Zo bouw je je expertise uit.

Deze Premium nieuwsbrief kan uiteraard aangevuld worden met de Daily Focus, de Weekly Updates en de Monthly Insights. Met deze nieuwsbrieven kijken we vooruit en schetsen we de belangrijkste trends en analyseren we een sector of belangrijke ontwikkeling. Zo bieden we duiding en handelingsperspectief.

Op iedere pagina van onze website vind je aan de rechterkant het ‘Premium User Menu’. Dit menu hebben we zo ontworpen dat je als Premium Member snel gebruik kunnen maken van alle geboden features, zoals de uitgebreide zoekfunctie, zonder af te dwalen van waarmee je bezig was. Je kunt hier als Premium Member inloggen, je profiel bijwerken en alle tools uit onze gereedschapskist instellen op je eigen voorkeur.

Alle onderdelen van een Premium Membership zijn ontwikkeld om je als professional te helpen om de kansen die duurzaam ondernemen biedt te grijpen. Duurzaamheid wordt business en Premium Members zien daar iedere dag het bewijs van.

 

Upgrade nu naar 1 jaar premium