Agenda: Workshop ‘Business in de deeleconomie’

Agenda: Workshop ‘Business in de deeleconomie’

16-06-2014 11:00 | Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

'Delen is het nieuwe hebben' is de slogan van de deeleconomie. Wekelijks halen ondernemers het nieuws met innovatieve proposities. Ook de consumenten ontdekken het principe. Maar wat is die deeleconomie? En wat zijn de kansen voor u als ondernemer?

De Kamer van Koophandel, de Amsterdam Economic Board en ShareNL bieden op 26 juni 2014 een inspirerend programma over de deeleconomie. De sprekers delen hun visie en kansen. U leert van de ervaringen van de ondernemers die een succesvolle nieuwe business realiseerden in deze markt.

In de workshop is verder uitgebreid aandacht voor de recente ontwikkelingen en een kennismaking met diverse deelinitiatieven. Denk aan bedrijven als SnappCar, Airbnb, Peerby en Thuisafgehaald die een sterke groei doormaken. Behalve luisteren naar de best practices, kunt u ook samen met andere ondernemers praten over de kansen en bedreigingen van deze snel opkomende economie.

Locatie: Garage Notweg, Notweg 38, Amsterdam

Tijd: 15.00 – 17.30 uur

Aanmelden via de Kamer van Koophandel, Business in de deeleconomie.

Bekijk een introductiefilmpje over de deeleconomie:

 

Foto: Campbell Mithun, via YouTube

Word nu Free Member en ontvang GRATIS 2x per week een nieuwsbrief met de belangrijkste duurzame ontwikkelingen. En download ook nog eens GRATIS al onze infographics. 

Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Elke dag selecteert de redactie van DuurzaamBedrijfsleven.nl het belangrijkste duurzame nieuws voor het bedrijfsleven. We schrijven korte, puntige artikelen over de nieuwste mogelijkheden in duurzaam ondernemen.Priority Partner voor de sector Grondstoffen & Verpakkingen
Onze Premium Partners

Nieuws over materialen en recycling

Nieuws over circulaire economie, duurzame grondstoffen en innovatieve verpakkingen. Afval is niet langer een probleem dat we wegstoppen in een container, maar een kans. Bedrijven slagen er in om meer waarde uit reststromen te halen en van afval nieuwe grondstoffen te maken.

Het Subsidie ABC voor ondernemers
Sector Grondstoffen & Verpakkingen