Agenda: Inschrijven Startupbootcamp Smart Materials

Agenda: Inschrijven Startupbootcamp Smart Materials

07-01-2015 07:05 | Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Inschrijvingen voor het Startupbootcamp Smart Materials in Sittard-Geleen zijn geopend. De tien geselecteerde bedrijven krijgen € 15.000, toegang tot expertise en kantoorruimte.

Het bootcamp is de eerste start-up accelerator ter wereld gericht op het innoveren van materialen. Tien succesvolle aanmeldingen mogen met € 15.000 drie maanden aan de slag op Brightlands Chemelot Campus. Daarnaast krijgen deelnemers toegang tot een netwerk van bedrijven en investeerders.

Tussen januari en maart 2015 kunnen startende bedrijven zich aanmelden en hun ideeën presenteren. De initiatiefnemers zijn onder andere geïnteresseerd in innovaties op het gebied van slimme verpakkingen, lichtgewicht voertuigen, 3D-printen en biomedische materialen.

Inschrijven kan tot 13 maart. Het bootcamp gaat in april van start.

Startupbootcamp is een wereldwijde start-up accelerator met tien lopende programma's. Inschrijvingen voor de Smart City & Living bootcamp in Amsterdam sluiten op 23 januari.

Bron: Startupbootcamp | Foto: Startupbootcamp

Word nu Free Member en ontvang GRATIS 2x per week een nieuwsbrief met de belangrijkste duurzame ontwikkelingen. En download ook nog eens GRATIS al onze infographics. 

Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Elke dag selecteert de redactie van DuurzaamBedrijfsleven.nl het belangrijkste duurzame nieuws voor het bedrijfsleven. We schrijven korte, puntige artikelen over de nieuwste mogelijkheden in duurzaam ondernemen.Priority Partner voor de sector Grondstoffen & Verpakkingen
Onze Premium Partners

Nieuws over materialen en recycling

Nieuws over circulaire economie, duurzame grondstoffen en innovatieve verpakkingen. Afval is niet langer een probleem dat we wegstoppen in een container, maar een kans. Bedrijven slagen er in om meer waarde uit reststromen te halen en van afval nieuwe grondstoffen te maken.

Het Subsidie ABC voor ondernemers
Sector Grondstoffen & Verpakkingen