Agenda: Urgenda regiotour Flevoland voor het MKB

Agenda: Urgenda regiotour Flevoland voor het MKB

05-02-2015 07:00 | Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Van 11 tot en met 13 februari bezoekt het Urgenda-team onder leiding van Jan Rotmans de provincie Flevoland. Inspiratie door duurzame ondernemers uit het MKB staat centraal. 

Tijdens de Regiotour Flevoland laten het team van gedeputeerden, studenten, wethouders en andere belangstellenden zien wat er gebeurt op het gebied van duurzaamheid in de provincie. Het is voor het eerst dat het Urgenda-team Flevoland bezoekt.

Het gaan om vele verschillende projecten en organisaties: Variërend van groene grondstoffen, toepassing van algen en energie-opwekking met vliegers tot biobased huizen. Daarnaast is er een bezoek gepland aan de boerderij van de toekomst en een duurzaam schip.

Geïnteresseerden kunnen overal aanhaken en projecten bezoeken die voor hun sector van belang is. Deelname is gratis. Een volledig overzicht van de verschillende evenementen staat op de website van Urgenda.

Bron: Urgenda | Foto: Urgenda (Regiotour 2014)

Word nu Free Member en ontvang de laatste duurzame ontwikkelingen gratis in je inbox. Met nu tijdelijk een GRATIS digitaal exemplaar van ons magazine.

Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Elke dag selecteert de redactie van DuurzaamBedrijfsleven.nl het belangrijkste duurzame nieuws voor het bedrijfsleven. We schrijven korte, puntige artikelen over de nieuwste mogelijkheden in duurzaam ondernemen.Priority Partner voor de sector Grondstoffen & Verpakkingen
Onze Premium Partners

Nieuws over materialen en recycling

Nieuws over circulaire economie, duurzame grondstoffen en innovatieve verpakkingen. Afval is niet langer een probleem dat we wegstoppen in een container, maar een kans. Bedrijven slagen er in om meer waarde uit reststromen te halen en van afval nieuwe grondstoffen te maken.

Het Subsidie ABC voor ondernemers
Sector Grondstoffen & Verpakkingen