Gorinchemse ijssalon bezorgt ijsjes met elektrische fiets

duurzaam ijs

06-08-2016 08:52 | Door: Chris Thijssen

IJssalon Venezia in Gorinchem bezorgt voortaan ijs per elektrische fiets. De duurzame bezorging start in Gorinchem en Dalem, maar moet snel worden uitgebreid.

Dat schrijft Vakblad ijs!. IJsjes die in de webshop van de ijssalon worden besteld, worden door een werknemer op een elektrische fiets thuisbezorgd. De bestellingen blijven koel door koelelementen in de box achter op de fiets.

Venezia zet de elektrische fietsen in om de bezorging van de ijsjes op duurzame wijze te laten plaatsvinden.

Juni tot en met augustus

De ijssalon stelt de dienst van juni tot en met augustus beschikbaar. Consumenten kunnen tot 22.00 uur een bestelling plaatsen vanaf een minimum bedrag van € 7,50. De bezorgkosten bedragen € 2.

Word nu Free Member en ontvang GRATIS 2x per week een nieuwsbrief met de belangrijkste duurzame ontwikkelingen. En download ook nog eens GRATIS al onze infographics. 

Bron: Vakblad ijs! | Foto: public domain

Door: Chris Thijssen

Redacteur DuurzaamBedrijfsleven. Volgt duurzame ontwikkelingen in de sectoren Groothandel & Retail, Voeding & Dranken, Landbouw & Visserij en Kleding. Altijd op zoek naar oplossingen voor een duurzame productieketen.Onze Loyalty Partners

Nieuws over retail en groothandel

Supermarkten, warenhuizen, horeca, kledingmerken en andere retailers zetten voortdurend stappen om hun activiteiten te verduurzamen. Deze sectorpagina brengt nieuws over zaken als assortiment, afval en recycling, logistieke ontwikkelingen en de consumentenwens. 

Het Subsidie ABC voor ondernemers
Sector Groothandel & Retail