Unilever bespreekt overname duurzame luierstart-up

unilever duurzaam

19-09-2016 09:17 | Door: Chris Thijssen

Unilever is in gesprek met de Amerikaanse start-up The Honest Company, producent van duurzame luiers, over een mogelijke overname.

The Honest Company, opgericht door onder meer actrice Jessica Alba, verkoopt duurzame luiers, persoonlijke verzorgingsproducten en schoonmaakproducten in de Verenigde Staten en Canada.

Unilever is in gesprek met de start-up voor een deal van meer dan $ 1 mrd, meldt The Wall Street Journal (WSJ). Dit bedrag ligt lager dan de $ 1,7 mrd waarop The Honest Company het afgelopen jaar tijdens een financieringsronde werd gewaardeerd.

De gesprekken bevinden zich volgens WSJ echter nog in de beginfase. De start-up zou een beursgang bovendien niet uitsluiten, meldt de krant op basis van anonieme bronnen.

Word nu Free Member en ontvang GRATIS 2x per week een nieuwsbrief met de belangrijkste duurzame ontwikkelingen. En download ook nog eens GRATIS al onze infographics. 

Bron: The Wall Street Journal | Foto: public domain

Door: Chris Thijssen

Redacteur DuurzaamBedrijfsleven. Volgt duurzame ontwikkelingen in de sectoren Groothandel & Retail, Voeding & Dranken, Landbouw & Visserij en Kleding. Altijd op zoek naar oplossingen voor een duurzame productieketen.Onze Loyalty Partners

Nieuws over retail en groothandel

Supermarkten, warenhuizen, horeca, kledingmerken en andere retailers zetten voortdurend stappen om hun activiteiten te verduurzamen. Deze sectorpagina brengt nieuws over zaken als assortiment, afval en recycling, logistieke ontwikkelingen en de consumentenwens. 

Het Subsidie ABC voor ondernemers
Sector Groothandel & Retail