Agenda: The Future of Fashion

Agenda: The Future of Fashion

09-10-2014 06:00 | Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Internationale mode-experts gaan op 11 oktober met elkaar in gesprek tijdens de talkshow ‘The Future of Fashion’. Het evenement is een van de onderdelen van de Strawberry Earth Fair.

De Strawberry Earth Fair vindt plaats op 11 en 12 oktober in de Tolhuistuin in Amsterdam. Het tweedaagse evenement biedt het nieuwste op het gebied van duurzame mode, design, film en eten. Daarnaast is er een inhoudelijk programma, gericht op innovatie in de mode- en designindustrie.

Op zaterdag 11 oktober gaan onder leiding van Simone Weimans (NOS Journaal) tijdens de talkshow ‘The Future of Fashion’ zes prominenten uit de (inter)nationale mode-industrie met elkaar in debat over de toekomst van duurzame mode.

Centraal staan vragen als ‘Kan fast fashion samen gaan met eerlijke arbeidsomstandigheden en duurzame manieren van werken of moet er schaalverkleining plaatsvinden? Wat is de verantwoordelijkheid van de consument als het gaat om het versnellen van de duurzame transitie binnen de mode-industrie? En is eco fashion wel fashionable genoeg?

De leden van het panel zijn prominenten uit de modewereld:

Catarina Midby (Head of Sustainability and Fashion Communication H&M)

Tony Tonnaer (Oprichter van denim label Kings of Indigo)

Tamsin Lejeune (Oprichter en directeur van Ethical Fashion Forum, London)

Nathalie Wouters (Modejournaliste bij Vogue, NRC Handelsblad)

Willa Stoutenbeek (Eigenaar duurzaam PR bureau W. Green)

Marieke Eyskoot (‘Ethical Fashion Expert’ - Talking Dress & mede-oprichter van MINT)

Locatie: Tohuistuin, Tolhuisweg 5, 1031 CL Amsterdam. Aanvang: 16:00 uur.

De toegang is gratis voor bezoekers van de Strawberry Earth Fair (online reserveren wordt aangeraden)

Word nu Free Member en download GRATIS alle infographics met de belangrijkste ontwikkelingen.

Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Elke dag selecteert de redactie van DuurzaamBedrijfsleven.nl het belangrijkste duurzame nieuws voor het bedrijfsleven. We schrijven korte, puntige artikelen over de nieuwste mogelijkheden in duurzaam ondernemen.Onze Loyalty Partners

Nieuws over retail en groothandel

Supermarkten, warenhuizen, horeca, kledingmerken en andere retailers zetten voortdurend stappen om hun activiteiten te verduurzamen. Deze sectorpagina brengt nieuws over zaken als assortiment, afval en recycling, logistieke ontwikkelingen en de consumentenwens. 

Het Subsidie ABC voor ondernemers
Sector Groothandel & Retail