Puma voorziet medewerkers Klimaattop van duurzame outfits

Puma

05-10-2015 09:01 | Door: Chris Thijssen

Sportkledingmerk Puma heeft een partnership gesloten met de Klimaatconferentie in Parijs, die in december plaatsvindt. Hiervoor rust het merk 180 medewerkers van de conferentie uit met duurzame kleding.

Tijdens de Klimaatconferentie in Parijs zet de organisatie 180 studenten in als gastheren en -vrouwen. De studenten zijn tijdens de conferentie op verschillende stations in Parijs aanwezig om bezoekers van de Klimaattop wegwijs te maken. Hun outfits worden verzorgd door sportkledingmerk Puma.

"Het partnerschap met de Klimaatconferentie is een logische stap voor Puma, gezien onze voortdurende inzet voor ecologische bescherming", zegt Bjørn Gulden, CEO van Puma, in een persbericht. "Voor ons is het essentieel om bij te dragen aan de zoektocht naar effectieve oplossingen om de opwarming van de aarde te beperken."

De werkkleding van de studenten bestaat uit een T-shirt en een capuchontrui, gemaakt van biologisch katoen. De kleding is speciaal ontworpen voor de Klimaatconferentie.

Word nu Free Member en download GRATIS alle infographics met de belangrijkste ontwikkelingen.

Bron: Puma | Foto: Puma

Door: Chris Thijssen

Redacteur DuurzaamBedrijfsleven. Volgt duurzame ontwikkelingen in de sectoren Groothandel & Retail, Voeding & Dranken, Landbouw & Visserij en Kleding. Altijd op zoek naar oplossingen voor een duurzame productieketen.Onze Loyalty Partners

Nieuws over retail en groothandel

Supermarkten, warenhuizen, horeca, kledingmerken en andere retailers zetten voortdurend stappen om hun activiteiten te verduurzamen. Deze sectorpagina brengt nieuws over zaken als assortiment, afval en recycling, logistieke ontwikkelingen en de consumentenwens. 

Het Subsidie ABC voor ondernemers
Sector Groothandel & Retail