DuurzaamBedrijfsleven op social media

DuurzaamBedrijfsleven op social media

Volg DuurzaamBedrijfsleven

DuurzaamBedrijfsleven heeft zich sinds de start in 2012 ontwikkeld tot een compleet nieuwsplatform over duurzaam ondernemen. Dagelijks plaatst onze redactie een volledig overzicht van nieuws en achtergronden op onze website. Onze redactie van specialisten dekt 15 sectoren. We vinden het als DuurzaamBedrijfsleven belangrijk dat je als lezer vrije toegang hebt tot alle berichten. Onze Premium lezers kunnen naast het lezen van alle artikelen profiteren van allerlei gratis features, zoals zoeken in onze complete database, eigen specifieke nieuwsbrieven en lidmaatschap van de BusinessClub.

Om het je als lezer gemakkelijk te maken, hebben we onze homepage ingedeeld in drie kolommen. De eerste kolom “Wat is vernieuwend?” geeft een overzicht van de laatste innovaties rondom duurzaam ondernemen. De tweede kolom “Wat wordt de standaard?” laat ontwikkelingen en toepassingen zien die schaalbaar zijn en gemeengoed worden. De derde en laatste kolom op de homepage bevat uitgelichte berichten. Het kan hierbij gaan om Nieuws van Partners, gesponsorde content, maar ook achtergrondartikelen.

Onze social-mediakanalen hebben ieder een eigen tone of voice. Dat betekent je kunt kiezen hoe je onze berichtgeving tot je wilt nemen. Via Twitter verbinden we ons complete nieuwsaanbod met interessante content en ontwikkelingen buiten DuurzaamBedrijfsleven. Onze LinkedIn-pagina is gericht op zakelijke contacten binnen en buiten ons eigen netwerk. Via dit kanaal tonen we nieuws dat impact heeft op het bedrijfsleven. Op Facebook staat interactie met lezers rondom opmerkelijke berichten centraal. Google+ wordt voor DuurzaamBedrijfsleven steeds belangrijker. Op dit netwerk proberen we lezersgroepen te verenigen en ook offline te verbinden.

Om dagelijks op de hoogte gehouden blijven van alle ontwikkelingen op gebied van duurzaamheid, nodigen we je van harte uit om dagelijks op onze website alle artikelen te lezen. Als je geen tijd hebt om iedere dag op onze site te komen, is het aantrekkelijk om lid te worden en je in te schrijven voor een of meer nieuwsbrieven. Onze wekelijke Weekly Updates zijn gratis, maar er zijn ook mogelijkheden om je te abonneren op nieuwsbrieven op maat of met een dagelijkse of maandelijkse frequentie.

Hiernaast vind je in één oogopslag de kanalen om alle nieuws en achtergronden van DuurzaamBedrijfsleven tot je te nemen. Je kunt ons volgen, op ons reageren en onze content delen op de manier die jou het beste uitkomt.


LinkedIn

Twitter

Facebook

GooglePlus

YouTube