Coca-Cola Nederland gebruikt alleen nog LED-lampen

Coca-Cola Nederland gebruikt alleen nog LED-lampen

15-12-2014 17:36 | Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Coca Cola vervangt op zijn productielocatie Dongen dit jaar alle TL-lampen voor nieuwe LED-lampen. Het concern verwacht 900.000 kilowattuur elektriciteit te besparen.

Coca-Cola Nederland heeft voor de verlichting van zijn vestiging in het Brabantse Dongen gekozen voor de HighBay Elite armatuur van het Nederlandse Lumosec. ‘Wij zijn een jong bedrijf en we zien het als erkenning van onze visie dat een multinational als Coca-Cola heeft gekozen voor ons product’, zegt mede-oprichter en commercieel manager Alex Oudshoorn.

De vestiging van Coca-Cola in Dongen, de enige in Nederland, is vorig jaar ook uitgekozen als pilotlocatie voor het nieuwe waterbeleid van het concern. Met dit nieuwe beleid focust Coca-Cola zich op efficiënter watergebruik.

Bron: ledmagazine.nl | Foto: Vitor Sá, via Flickr

 

Word nu Free Member: gratis nieuwsbrief en online toegang tot meer nieuws en achtergronden.

Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Elke dag selecteert de redactie van DuurzaamBedrijfsleven.nl het belangrijkste duurzame nieuws voor het bedrijfsleven. We schrijven korte, puntige artikelen over de nieuwste mogelijkheden in duurzaam ondernemen.Priority Partner voor de sector Voeding & Dranken

Nieuws over voeding en dranken

Aanbod van gezond eten is van belang om de groeiende wereldbevolking duurzaam te voeden. Hierbij spelen vitaminen een grote rol, maar ook eiwitrijke voeding is van belang. Producenten van voedsel en dranken werken aan productiemethoden voor producten die duurzaam worden geproduceerd, langer houdbaar zijn en voldoende voedingsstoffen bieden. 

Het Subsidie ABC voor ondernemers
Sector Voeding & Dranken