Agenda: Bio-beurs, de biologische vakbeurs

Agenda: Bio-beurs, de biologische vakbeurs

06-01-2015 07:00 | Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Op 21 en 22 januari vindt de Bio-beurs plaats in de IJsselhallen in Zwolle. De nationale vakbeurs staat in het kader van ‘Biologisch in 2030’.

Al meer dan 235 standhouders hebben zich aangemeld voor de eerste editie van de Bio-beurs. Ze komen uit de biologische landbouwsector, het bedrijfsleven en de wetenschap. Samen met bezoekers denken ze na over de vraag: hoe moet de biologische sector eruit zien in 2030?

Het evenement heeft een uitgebreid programma met 60 workshops en lezingen. Daarnaast biedt een Foodplein inspiratie op het gebied van de nieuwste biologische producten. Op het Ondernemersplein presenteren jonge ondernemers hun ideeën. In het sterrenrestaurant kunnen aanwezigen genieten van een biologisch diner.

De beurs is een initiatief van ketenorganisatie Bionext en evenementenbedrijf Libéma.

Locatie: Ijsselhallen Zwolle

Entree: €5,00

Parkeren: €8,00

Bron: Bio-beurs | Foto: Beketaro, via Flickr

Word nu Free Member en ontvang de laatste duurzame ontwikkelingen gratis in je inbox. Met nu tijdelijk een GRATIS digitaal exemplaar van ons magazine.

Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Elke dag selecteert de redactie van DuurzaamBedrijfsleven.nl het belangrijkste duurzame nieuws voor het bedrijfsleven. We schrijven korte, puntige artikelen over de nieuwste mogelijkheden in duurzaam ondernemen.Priority Partner voor de sector Voeding & Dranken

Nieuws over voeding en dranken

Aanbod van gezond eten is van belang om de groeiende wereldbevolking duurzaam te voeden. Hierbij spelen vitaminen een grote rol, maar ook eiwitrijke voeding is van belang. Producenten van voedsel en dranken werken aan productiemethoden voor producten die duurzaam worden geproduceerd, langer houdbaar zijn en voldoende voedingsstoffen bieden. 

Het Subsidie ABC voor ondernemers
Sector Voeding & Dranken