Agenda: Inschrijven Herman Wijffels Innovatieprijs

Agenda: Inschrijven Herman Wijffels Innovatieprijs

03-02-2015 07:00 | Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

De inschrijvingen voor de Herman Wijffels Innovatieprijs zijn geopend. De drie winnaars krijgen toegang tot een netwerk, publiciteit en een geldprijs van € 30.000.

De Herman Wijffels Innovatieprijs stimuleert mensen om duurzame, innovatieve ideeën tot een succes te maken. Het gaat om haalbare en rendabele innovaties met een grote maatschappelijke impact. De innovaties moeten klaar zijn voor marktintroductie.

Deelnemers kunnen zich aanmelden voor een van de drie categorieën: Food & Agri, Vitale Gemeenschappen en Zorg, en Circulaire Economie. Voor iedere categorie is een prijs van € 30.0000 beschikbaar.

De Innovatieprijs is een initiatief van de Rabobank. Eerder wonnen onder andere Flowid, Herman de Zonnestroomverdeler, en Go Green Compost Us de Innovatieprijs.

Inschrijven kan tot 1 april 2015.

Bron: Rabobank | Foto: Rabobank / Herman Wijffels Innovatieprijs

Word nu Free Member en ontvang GRATIS 2x per week een nieuwsbrief met de belangrijkste duurzame ontwikkelingen. En download ook nog eens GRATIS al onze infographics. 

Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Elke dag selecteert de redactie van DuurzaamBedrijfsleven.nl het belangrijkste duurzame nieuws voor het bedrijfsleven. We schrijven korte, puntige artikelen over de nieuwste mogelijkheden in duurzaam ondernemen.Priority Partner voor de sector Voeding & Dranken

Nieuws over voeding en dranken

Aanbod van gezond eten is van belang om de groeiende wereldbevolking duurzaam te voeden. Hierbij spelen vitaminen een grote rol, maar ook eiwitrijke voeding is van belang. Producenten van voedsel en dranken werken aan productiemethoden voor producten die duurzaam worden geproduceerd, langer houdbaar zijn en voldoende voedingsstoffen bieden. 

Het Subsidie ABC voor ondernemers
Sector Voeding & Dranken