FrieslandCampina wint prijs voor beste MVO-praktijkvoorbeeld

friesladncampina

18-08-2015 07:06 | Door: Erik Verheggen

De Drink.Move.BeStrong-campagne van FrieslandCampina in Azië heeft een award gewonnen voor het beste MVO-praktijkvoorbeeld in de markt voor Fast Moving Consumer Goods in Azië.

Met de campagne stimuleert FrieslandCampina een actieve levensstijl bij kinderen in Zuidoost-Azië. De onderscheiding werd uitgereikt op het vijfde Best CSR Practices Awards event 2015 op 12 augustus in Singapore.

“De award is een erkenning voor het MVO-beleid van FrieslandCampina en voor onze programma's die een zinvolle en positieve invloed hebben op de samenleving. Het is dit jaar al onze tweede prijs voor de Drink.Move.BeStrong-campagne,” aldus Piet Hilarides, chief operating officer FrieslandCampina Consumer Products Asia.

“Met deze campagne zetten wij ons samen met partners in voor zowel ondervoeding als het aanpakken van voedselveiligheid in Zuidoost-Azië. Dit jaar wordt de campagne in deze regio verder uitgerold.”

Sinds de lancering in 2014, heeft de campagne al meer dan 68 miljoen mensen in Zuidoost-Azië bereikt, mede dankzij de sterke samenwerkingsverbanden met meerdere belanghebbenden, waaronder scholen, ouders, nationale en lokale overheden, detailhandelaren, media en de Junior NBA.

De Drink.Move.BeStrong-campagne loopt in Maleisië, Indonesië, Thailand, Vietnam en de Filippijnen.

Word nu Free Member en ontvang GRATIS 2x per week een nieuwsbrief met de belangrijkste duurzame ontwikkelingen. En download ook nog eens GRATIS al onze infographics. 

Bron: FrieslandCampina | Foto: FrieslandCampina

Door: Erik Verheggen

Hoofdredacteur DuurzaamBedrijfsleven Media. Volgt alles wat te maken heeft met grondstofgebruik en de circulaire economie. Altijd op zoek naar sector-overstijgende oplossingen.Priority Partner voor de sector Voeding & Dranken

Nieuws over voeding en dranken

Aanbod van gezond eten is van belang om de groeiende wereldbevolking duurzaam te voeden. Hierbij spelen vitaminen een grote rol, maar ook eiwitrijke voeding is van belang. Producenten van voedsel en dranken werken aan productiemethoden voor producten die duurzaam worden geproduceerd, langer houdbaar zijn en voldoende voedingsstoffen bieden. 

Het Subsidie ABC voor ondernemers
Sector Voeding & Dranken