25% korting op de duurzame bedrijfslunches van De Buurtboer

25% korting op de duurzame bedrijfslunches van De Buurtboer

24-01-2013 00:00 | Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

De Buurtboer brengt gezonde, verse lunches bij jou en je collega's langs. Lokaal of biologisch, en vaak beide. DuurzaamBedrijfsleven.nl mag 25 procent korting geven op een proefweek.

Met de Buurtboer kan je elke dag echt lekker lunchen op kantoor. Denk aan verse aardbeien, boerenkazen, zelfgemaakte perenappelstroop en ambachtelijke ham. En dat alles zoveel mogelijk van lokale oorsprong en op biologische wijze geteeld. Heel duurzaam dus.

De Buurtboer neemt je ook nog eens zo veel mogelijk werk uit handen. Afhankelijk van het aantal personen en jullie persoonlijke wensen stellen ze de inhoud van de kistjes samen. Vervolgens bezorgen ze wekelijks of dagelijks de lunch en het fruit op kantoor.

[caption id="attachment_49528" align="alignright" width="300"] Een lunchkist van De Buurtboer[/caption]

25% korting

DuurzaamBedrijfsleven.nl mag 25 procent korting geven op een proefweek bij De Buurtboer. Vijf dagen lang ontvangen jij en je collega's een zelf samengestelde lunch.

Wat moet je doen? Like DuurzaamBedrijfsleven.nl op Facebook of volg @DuurzaamBV op Twitter (beide mag natuurlijk ook). Vraag vervolgens hier jouw gezonde, verse lunch aan bij De Buurtboer o.v.v. DuurzaamBedrijfsleven.nl en ontvang 25 procent korting!

Actievoorwaarden

Zoals bij elke actie zijn er een paar voorwaarden.

  1. Het gaat om een proefweek, dus je zit nog nergens aan vast.
  2. De korting geldt voor een proefweek van minimaal 5 dagen en minimaal  7 personen per dag.
  3. De Buurtboer werkt hard aan uitbreiding, maar bezorgt nu alleen nog in de Randstad.

Verder nog vragen? Mail ze naar info@debuurtboer.nl.

Foto: PAgent via Flickr.com

Word nu Free Member: gratis nieuwsbrief en online toegang tot meer nieuws en achtergronden.

Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Elke dag selecteert de redactie van DuurzaamBedrijfsleven.nl het belangrijkste duurzame nieuws voor het bedrijfsleven. We schrijven korte, puntige artikelen over de nieuwste mogelijkheden in duurzaam ondernemen.Priority Partner voor de sector Voeding & Dranken

Nieuws over voeding en dranken

Aanbod van gezond eten is van belang om de groeiende wereldbevolking duurzaam te voeden. Hierbij spelen vitaminen een grote rol, maar ook eiwitrijke voeding is van belang. Producenten van voedsel en dranken werken aan productiemethoden voor producten die duurzaam worden geproduceerd, langer houdbaar zijn en voldoende voedingsstoffen bieden. 

Het Subsidie ABC voor ondernemers
Sector Voeding & Dranken