Mansveld naar Denemarken voor duurzame toekomst

Mansveld naar Denemarken voor duurzame toekomst

18-03-2013 10:08 | Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Staatssecretaris Mansveld van Milieu bezoekt Denemarken om stappen te zetten naar een duurzame toekomst. Nederland moet samenwerking zoeken met de koplopers als het gaat om het klimaat.

"Ik wil zowel op mondiaal als op Europees niveau samen met landen zoals Denemarken stappen zetten naar een duurzame toekomst. Want alleen ga je sneller, maar samen kom je verder'', vindt Mansveld. Samen met Denemarken en andere Europese voorlopers wil ze een vuist maken in Brussel om afspraken te maken over minder C02-uitstoot.

De staatssecretaris zal in Kopenhagen onder anderen spreken met de Deense ministers van Klimaat en Milieu. Ook zal ze een aantal werkbezoeken afleggen, onder meer naar een windmolenpark dat door inwoners van de Deense hoofdstad is opgezet.

Bron: ANP

Foto: Eric D. Fleury via Flickr.com

Word nu Free Member en download GRATIS alle infographics met de belangrijkste ontwikkelingen.

Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Elke dag selecteert de redactie van DuurzaamBedrijfsleven.nl het belangrijkste duurzame nieuws voor het bedrijfsleven. We schrijven korte, puntige artikelen over de nieuwste mogelijkheden in duurzaam ondernemen.Nieuws over zorg en welzijn

Op deze sectorpagina vindt u de belangrijkste duurzame ontwikkelingen en het laatste nieuws op het gebied van zorg en welzijn. DuurzaamBedrijfsleven geeft inzicht in de laatste innovaties op het gebied van de duurzame zorgsector, zoals e-health, elektronische butlers en zorgrobots. Ook brengen we nieuws over medische doorbraken en proces-  en productverbeteringen in de zorgbranche, zoals de maatregelen die ziekenhuizen kunnen nemen om bijvoorbeeld voedselverspilling tegen te gaan en energie te besparen.

Het Subsidie ABC voor ondernemers
Sector Zorg & Welzijn