Agenda: Congres Gezonde Zorg 2014

Agenda: Congres Gezonde Zorg 2014

02-12-2014 07:00 | Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Experts uit de zorg ontmoeten elkaar op 4 december in Rotterdam. Het MVO Netwerk Zorg organiseert een congres over de mogelijkheden van maatschappelijk verantwoord ondernemen in de zorg. 

In het kader van de MVO Expeditie Gezonde Zorg zijn verschillende zorginstellingen een jaar lang begeleid op weg naar een duurzame organisatiestrategie. Op het congres vertellen de eerste acht deelnemers over de ervaringen met dit programma.

 

Zorgkleding

 

Samenwerkende zorginstellingen, textielfabrikanten en onafhankelijke experts ontwikkelen duurzame én ondersteunende kleding, speciaal voor zorgmedewerkers. De eerste voorbeelden presenteren ze ook op het congres.

Sprekers:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Machteld Huber (Arts-onderzoeker Louis Bolk Instituut)
  • Helene van der Vloed (Programmamanager MVO Netwerk Zorg)
  • Bas van den Dungen (Directeur-generaal Curatieve Zorg)
  • Dr. Ben Tiggelaar (Schrijver en spreker op het gebied van leiderschap en verandering)

 

Locatie: Van Nellefabriek, Van Nelleweg 1 Rotterdam

Het evenement wordt gehouden op 4 december 2014. Aanvang 11.00 uur, einde rond 17.30 uur.

Voor medewerkers van deelnemende organisaties in het MVO Netwerk kost het bijwonen van het congres € 95 ex. BTW, ActiZ-leden betalen € 145 ex. BTW. Overige belangstellenden kunnen zich aanmelden voor het reguliere tarief van € 195 ex. BTW.

Bron: MVO Netwerk | Foto: Army Medicine, via Flickr

Word nu Free Member en ontvang GRATIS 2x per week een nieuwsbrief met de belangrijkste duurzame ontwikkelingen. En download ook nog eens GRATIS al onze infographics. 

Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Elke dag selecteert de redactie van DuurzaamBedrijfsleven.nl het belangrijkste duurzame nieuws voor het bedrijfsleven. We schrijven korte, puntige artikelen over de nieuwste mogelijkheden in duurzaam ondernemen.Nieuws over zorg en welzijn

Op deze sectorpagina vindt u de belangrijkste duurzame ontwikkelingen en het laatste nieuws op het gebied van zorg en welzijn. DuurzaamBedrijfsleven geeft inzicht in de laatste innovaties op het gebied van de duurzame zorgsector, zoals e-health, elektronische butlers en zorgrobots. Ook brengen we nieuws over medische doorbraken en proces-  en productverbeteringen in de zorgbranche, zoals de maatregelen die ziekenhuizen kunnen nemen om bijvoorbeeld voedselverspilling tegen te gaan en energie te besparen.

Het Subsidie ABC voor ondernemers
Sector Zorg & Welzijn