Agenda: Evenement Verantwoord Feesten

Agenda: Evenement Verantwoord Feesten

02-01-2015 08:45 | Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

De Nederlandse start-up Verantwoord Feesten organiseert op 11 januari het evenement Het Groene Doel. De dag staat in het teken van de verduurzaming van evenementen en festivals.

Grote evenementen hebben een grote impact op milieu en natuur. Verantwoord Feesten onderzoekt de mogelijkheden om de milieu-impact van festivals te verkleinen en duurzamer te maken. Tijdens het evenement Het Groene Doel geven ondernemers uit het vak lezingen, demonstraties en workshops. De gastsprekers werken onder meer bij ID&T, het DGTL Festival en het Wildernis Festival. Daarnaast is op de duurzame markt een assortiment groene producten en diensten te zien.

Het bedrijf Verantwoord Feesten is een initiatief van Rens Tenzer, student Entrepreneurship aan de Universiteit van Amsterdam, en vier medestudenten. Verantwoord Feesten richt zich op de verduurzaming van de evenementensector door het aanbieden van advies en diensten. Het Groene Doel is de eerste bijeenkomst die het jonge bedrijfje organiseert.

Het Groene Doel sluit af met een borrel en een feestje.

Locatie: Scheltema, Marktsteeg 1, Leiden. Aanvang: 13.00 uur.

Aanmelden via Facebook. De toegang is gratis.

Word nu Free Member en ontvang GRATIS 2x per week een nieuwsbrief met de belangrijkste duurzame ontwikkelingen. En download ook nog eens GRATIS al onze infographics. 

Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Elke dag selecteert de redactie van DuurzaamBedrijfsleven.nl het belangrijkste duurzame nieuws voor het bedrijfsleven. We schrijven korte, puntige artikelen over de nieuwste mogelijkheden in duurzaam ondernemen.Nieuws over zorg en welzijn

Op deze sectorpagina vindt u de belangrijkste duurzame ontwikkelingen en het laatste nieuws op het gebied van zorg en welzijn. DuurzaamBedrijfsleven geeft inzicht in de laatste innovaties op het gebied van de duurzame zorgsector, zoals e-health, elektronische butlers en zorgrobots. Ook brengen we nieuws over medische doorbraken en proces-  en productverbeteringen in de zorgbranche, zoals de maatregelen die ziekenhuizen kunnen nemen om bijvoorbeeld voedselverspilling tegen te gaan en energie te besparen.

Het Subsidie ABC voor ondernemers
Sector Zorg & Welzijn