Noordervisie 2040: Prijsvraag voor toekomst Noord-Nederland

Noordervisie 2040: Prijsvraag voor toekomst Noord-Nederland

18-09-2012 16:07 | Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

De drie noordelijke provincies Drenthe, Friesland en Groningen hebben het initiatief genomen tot NOORDERVISIE 2040. Professionals worden opgeroepen tot het formuleren van een toekomstvisie.

NOORDERVISIE 2040 is op zoek naar friskijkers en dwarsdenkers, naar betrokken professionals die samen werk willen maken van de toekomst. In samenwerking met de overheid starten zij een co-creatieve verkenning van de toekomst van Noord-Nederland. Hen wordt gevraagd een toekomstvisie in te dienen in de vorm van een essay (maximaal 5000 woorden) en een verbeelding van die visie (A0-paneel). Deelname is mogelijk tot en met 14 oktober 2012. Drie winnende inzendingen werken samen met NOORDERVISIE 2040 bouwstenen uit voor de Ruimtelijk Economische Visie Noord-Nederland die volgend jaar zomer wordt vastgesteld.

Meer informatie over de prijsvraag is te vinden op www.noordervisie2040.nl.

Foto: Frans de Wit

Word nu Free Member en ontvang GRATIS 2x per week een nieuwsbrief met de belangrijkste duurzame ontwikkelingen. En download ook nog eens GRATIS al onze infographics. 

Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Elke dag selecteert de redactie van DuurzaamBedrijfsleven.nl het belangrijkste duurzame nieuws voor het bedrijfsleven. We schrijven korte, puntige artikelen over de nieuwste mogelijkheden in duurzaam ondernemen.Nieuws over zorg en welzijn

Op deze sectorpagina vindt u de belangrijkste duurzame ontwikkelingen en het laatste nieuws op het gebied van zorg en welzijn. DuurzaamBedrijfsleven geeft inzicht in de laatste innovaties op het gebied van de duurzame zorgsector, zoals e-health, elektronische butlers en zorgrobots. Ook brengen we nieuws over medische doorbraken en proces-  en productverbeteringen in de zorgbranche, zoals de maatregelen die ziekenhuizen kunnen nemen om bijvoorbeeld voedselverspilling tegen te gaan en energie te besparen.

Het Subsidie ABC voor ondernemers
Sector Zorg & Welzijn