10 Wereldveroverende innovaties uit Nederland

10 Wereldveroverende innovaties uit Nederland

24-12-2012 07:00 | Door: Mark Beumer

Welke innovatieve, duurzame bedrijven gaan in 2013 een doorbraak beleven? En zetten kennisland Nederland weer op de kaart?

De klaagzang over de verduurzaming van Nederland krijgt telkens weer een nieuw couplet. De consument zegt te willen, maar laat zijn portemonnee nog niet spreken. De overheid onderneemt weinig. Het gevolg: Nederland heeft het slechtste klimaatbeleid van de EU. We staan onder landen als Malta en Polen.

Dus moet het bedrijfsleven het voortouw nemen, en het Nederlandse bedrijfsleven doet dat met verve. Multinationals als Unilever en AkzoNobel nemen de leiding bij het verduurzamen van hun bedrijfsvoering. Wereldwijd voeren ze hun sectoren aan.

Maar échte innovatie komt bij kleinere Nederlandse startups vandaan. En in ruime mate. Een overzicht van de 10 meest belovende, wereld veroverende, duurzame en innovatieve bedrijven.

10 Wereldveroverende innovaties uit Nederland

[easyrotator]erc_26_1354723676[/easyrotator]

Word nu Free Member en ontvang de laatste duurzame ontwikkelingen gratis in je inbox. Met nu tijdelijk een GRATIS digitaal exemplaar van ons magazine.

Door: Mark BeumerNieuws over zorg en welzijn

Op deze sectorpagina vindt u de belangrijkste duurzame ontwikkelingen en het laatste nieuws op het gebied van zorg en welzijn. DuurzaamBedrijfsleven geeft inzicht in de laatste innovaties op het gebied van de duurzame zorgsector, zoals e-health, elektronische butlers en zorgrobots. Ook brengen we nieuws over medische doorbraken en proces-  en productverbeteringen in de zorgbranche, zoals de maatregelen die ziekenhuizen kunnen nemen om bijvoorbeeld voedselverspilling tegen te gaan en energie te besparen.

Het Subsidie ABC voor ondernemers
Sector Zorg & Welzijn