22-03-2017 12:10 | Door: Fitria Jelyta

Rabobank heeft in de Circular Economy Challenge twaalf bedrijven ondersteund bij het omzetten van een circulair idee naar een concreet actieplan. Tijdens het Slotevent Circular Economy Challenge Metropoolregio Amsterdam maken de bedrijven hun plannen bekend.

Het slotevent vindt plaats op donderdag 30 maart 2017 van 15:00 tot 18:00 op het Taets Art en Event Park in Zaandam. Onder leiding van Harm Edens worden de drie beste pitches van de twaalf deelnemende bedrijven aan de aanwezigen op het slotevent gepresenteerd.

Daarnaast spreken onder andere Koen Eising, manager CSR bij netbeheerder Alliander, Arnoud Walrecht, senior manager KPMG Sustainability en Els Avontuur, directeur Bedrijven Rabobank Regio Schiphol, tijdens het slotevent Circulair Economy Challenge.

Circulaire verdienmodellen

De bedrijven die deel hebben genomen aan de Circular Economy Challenge en mogelijk hun circulaire actieplannen tijdens het slotevent presenteren zijn onder andere Desko, KWS Infra en vastgoedontwikkelaar Lingotto.

Rabobank nodigt alle geïnteresseerde partijen en ondernemers uit om zich aan te sluiten bij het event en zich te laten inspireren door de mogelijkheden van circulaire verdienmodellen.

Lees ook:

Bron: Rabobank | Foto: Rabobank (Cropped by DuurzaamBedrijfsleven)