15-07-2017 09:01 | Door: Hidde Middelweerd

Het Circulaire Netwerk, mede mogelijk gemaakt door Desko, streeft ernaar om duurzame koplopers met elkaar in contact te brengen, zowel op live-events als online. Door werk- en vergaderplekken met elkaar te delen, worden afval en verspilling voorkomen en wordt ingezet op hergebruik en de deeleconomie.

Het Circulaire Netwerk brengt verschillende voordelen met zich mee voor bedrijven. Door mee te doen aan Het Circulaire Netwerk ontmoet je andere duurzame koplopers, breng je circulair ondernemen in de praktijk, draag je bij aan de circulaire economie in Nederland, bespaar je op (vergader)kosten en dring je het aantal zakelijke kilometers terug.

Hoe werkt het?

Bedrijven kunnen meedoen door minimaal één keer per maand kosteloos een werk- of vergaderplek beschikbaar te stellen aan andere leden. In ruil hiervoor kan het bedrijf in kwestie zelf op andere plekken in Nederland gebruik maken van vergader- of werkruimtes, bij andere deelnemende bedrijven.

Daarnaast stelt het bedrijf een vast contactpersoon aan, die het lidmaatschap van Het Circulaire Netwerk intern communiceert en coördineert.

Interesse?

Geïnteresseerde bedrijven kunnen zich voor 30 september aanmelden, via de volgende link:

Ja, ik doe mee!

Bron: Het Circulaire Netwerk | Foto: Shutterstock.com