13-05-2018 09:21 | Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Het driemaandelijkse magazine van DuurzaamBedrijfsleven heeft een make-over gehad én is deze week bij ons op de mat geploft! Waarom jij hem ook in je brievenbus wil hebben of digitaal wil lezen, lees je hier.

Hoewel ons magazine een make-over heeft gehad, zijn veel dingen ook hetzelfde gebleven. Ook dit keer staat het magazine bol van businesscases, trends en innovaties op het gebied van duurzaam ondernemen. Alles wat je nodig hebt om vandaag nog met duurzaamheid aan de slag te gaan.

Lees het magazine nu online:

Lees nu het magazine

Koplopers en gamechangers

Partijen die het juiste voorbeeld geven, horen in de spotlight te staan. Laat je met dit magazine dan ook inspireren door partijen als Interface, IKEA, Lamb Weston / Meijer en Greenchoice, die met hun businesscases de transitie richting een duurzame economie versnellen.

Blockchain en duurzaamheid

Blockchain is hét buzzwoord van de financiële sector, waar iedereen wel eens van gehoord heeft. Maar wat is nu de echte potentie van deze technologie? Hoog tijd voor duiding. In een 4-pagina tellende special belichten wij de potentie van blockchain op het gebied van duurzaamheid, aan de hand van 5 innovatieve voorbeelden.

Column Volkert Engelsman

“We zijn verslaafd aan winst op de korte termijn”, stelt Volkert Engelsman, nummer 1 van de Trouw Duurzame Top-100, in zijn column voor ons magazine. De ceo van biologische groente- en fruitspecialist Eosta legt uit wat waarom hij tegenwoordig elk weekend een 21-jarige student uit Bhutan in zijn huis verwelkomt en wat dit te maken heeft met de wereldwijde economie en True Cost Accounting.

Lees nu het magazine

28 pagina's over circulaire economie

In dit magazine werpen we een broodnodige blik op de circulaire economie in Nederland. Kringlopen sluiten, daar draait het allemaal om. Maar hoe brengen we dat in de praktijk? En welke bouwstenen zijn daarvoor nodig? Van innovatieve technologieën en denkwijzen tot de succesverhalen van start-ups en multinationals; met onze 28-pagina’s tellende special ben je weer helemaal bij.

Lees het volledige magazine hier online. Ontvang je het magazine liever in print? Word dan Premium Member en ontvang alle edities van ons magazine.