Contact opnemen met DuurzaamBedrijfsleven

Contact opnemen met DuurzaamBedrijfsleven

Waar kunnen we je mee helpen?

Het team van DuurzaamBedrijfsleven grijpt iedere gelegenheid aan om zijn dienstverlening te verbeteren. Alle tips, trucs en suggesties om onze rol in de duurzame transitie te verbeteren en onze impact te vergroten, zijn dan ook van harte welkom. Hiervoor kan je contact opnemen met onze redactie.

Lees hier meer over onze werkwijze.

Speciale verzoeken voor memberships?

Wil je meer informatie over onze collectieve bedrijfsabonnementen voor Insider of Premium Member en de bijbehorende kortingspercentages? Of wil je graag zelf Insider (link naar Insider) of Premium Member worden, maar je wil niet online betalen maar op basis van een factuur? Bel ons dan op onderstaand telefoonnummer of mail ons via members@duurzaambedrijfsleven.nl

Onderdeel worden van onze community?

Ben je zelf op zoek naar manieren om stappen te zetten op het gebied van duurzaamheid? Of zet je die stappen al, maar ben je op zoek naar een invloedrijk kanaal om je duurzame prestaties met andere beslissers en professionals in de Nederlandse economie te delen? Neem dan contact op met Yoeri van Alteren, directeur en oprichter van DuurzaamBedrijfsleven Media. Samen kunnen we de duurzame transitie binnen het Nederlandse bedrijfsleven versnellen.

Contactinformatie

DuurzaamBedrijfsleven
Overschiestraat 186
1062 XK Amsterdam
Email: info@duurzaambedrijfsleven.nl
Telefoon: (+31)20 - 221 5065