21-03-2014 13:45 | Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Investeert uw bedrijf in duurzame energie en wilt u erkenning en zichtbaarheid voor uw project? De Sustainable Energy Europe Award 2014 beloont innovatieve, succesvolle en originele projecten die bedragen aan energie-efficiëntie, hernieuwbare energie en groene mobiliteit.

De Sustainable Energy Europe Awards 2014, een initiatief van de Europese Commissie, zijn sinds 2006 uitgegroeid tot de belangrijkste awards voor duurzame energie in de EU. Winnaars worden gepresenteerd tijdens de EU Sustainable Energy Week (23 tot 27 juni 2014).

Bedrijven hebben tot 28 maart om op www.eusew.eu een eerste versie van hun aanmelding in te leveren.

Deelname is mogelijk in vijf categorieën:

  • Living - energiebesparing en hernieuwbare energie in gebouwen
  • Consuming - energiebesparing en hernieuwbare energie in consumptie- en productieprocessen
  • Travelling - groene mobiliteit
  • Communicating - campagnes
  • Learning - educatie & training

De uitreiking vindt plaats tijdens de EU Sustainable Energy Week (23-27 juni 2014) in Brussel in het bijzijn van de EU Commissaris voor Energie Günther Oettinger. Genomineerde projecten (vijf per categorie) worden gepromoot door diverse kanalen, media en een netwerk-workshop. Winnaars ontvangen een audiovisuele productie.

Om uw project aan te melden hoeft u enkel het online formulier in te vullen (in het Engels). Op de EUSEW-website kunt u terecht voor meer informatie over of uw project in aanmerking komt en de beoordelingscriteria (Engels).

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Bezoek voor meer informatie de Sustainable Energy Europe Awards-pagina of neem contact op met Ralf Tinga (rt@eusew.eu / +32 2 66 33 047).

Foto: Karl-Ludwig Poggemann via Flickr.com