10-06-2013 13:28 | Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Green Summer Deals zijn de ideale eerste stappen voor bedrijven om deze zomer duurzamer te gaan ondernemen.

Stel, je bent een ondernemer die altijd al meer aandacht heeft willen besteden aan duurzaam ondernemen, maar niet goed weet waar te beginnen.  Daarvoor zijn er deze zomer de Green Summer Deals.

De Green Summer Deals zijn een initiatief van Klimaatplein, een platform voor CO2-neutraal ondernemen. In samenwerking met twintig bedrijven, zoals Eneco, MVO Nederland en de NS, hebben zij er voor gezorgd dat ondernemers kunnen profiteren van kortingen op verduurzamende adviezen en middelen.

Van auto tot verlichting

Wat zijn bijvoorbeeld de kansen om te verduurzamen? De Climate Neutral Group geeft gratis Quickscans weg, waarmee direct inzicht wordt gegeven over de duurzame mogelijkheden van een bedrijf.

Wanneer een onderneming wil gaan besparen op de verlichtingskosten is de deal van Less Energy waarschijnlijk interessant. Zij bieden een gratis verlichtingsscan aan bij de aanschaf van duurzamere verlichting .

Het leasewagenpark van elke onderneming kan ook vaak groener, waarmee ook nog eens kosten bespaard kunnen worden. Terberg Greenlease brengt de mogelijkheden voor u in kaart met hun Greenscan.

De Green Summer Deals zijn nog geldig tot 15 juli en kunnen op de site van Klimaatplein worden gevonden.

Foto: