28-10-2013 12:57 | Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

De Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap wordt eens in de twee jaar toegekend en beloont duurzame innovaties van kleine of grote organisaties. De inschrijving is in volle gang.

Komt uw organisatie in aanmerking voor de Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap 2014? Deze prestigieuze prijs, de opvolger van het Ei van Columbus, beloont duurzame innovaties van kleine of grote organisaties. Organisaties met duurzaam management, een duurzaam product of dienst, duurzame internationale samenwerking of die duurzaam produceren worden van harte uitgenodigd zich in te schrijven. In 2012 is de Plaquette gewonnen door Norm-teq bv.

Inschrijving kan nog tot en met 31 december 2013, waarna de prijs in mei 2014 zal worden uitgereikt door Koningin Maxima. De vakjury, onder leiding van Anne-Marie Rakhorst, beoordeelt alle inzendingen en selecteert drie bedrijven. Deze genomineerden kunnen zich tevens inschrijven voor de EBAE, de European Business Awards for the Environment.

Zie voor meer informatie de website van de Koning Willem I Plaquette.

Foto: Ruben Holthuijsen via Flickr.com