20-06-2012 10:29 | Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Voor de vierde keer is ASN Bank op zoek naar initiatiefnemers met een frisse blik op een duurzame samenleving. Deelnemers maken kans op een van de vier themaprijzen en de publieksprijs van elk tienduizend euro.

De ASN Bank organiseert in 2012 voor de vierde keer de ASN Bank Wereldprijs: een prijs om ondernemende en kansrijke projecten met een duurzame inslag te helpen groeien. De prijs richt zich op projecten die ondernemend, innovatief en creatief zijn, en een grote impact op de duurzame samenleving. Het project moet wel passen binnen een van de vier duurzame thema’s van de ASN Bank: eerlijke handel, tegen kinderarbeid, duurzame energie, en vrede en veiligheid.

Stemmen en vakjury

Aanmelden kan tot 12 september 2012 via de community Voor de Wereld van Morgen. De inzendingen worden eerst inhoudelijk op hun duurzame karakter geselecteerd. Stemmen van het publiek en een vakjury bepalen uiteindelijk de initiatieven met de meeste potentie. Tijdens de finale op 8 november 2012 worden de vier themawinnaars en de publieksprijs bekend gemaakt.

Foto: Jodie van de Wetering