11-05-2018 13:35 | Door: Rianne Lachmeijer

Een delegatie van bankiers, verzekeraars, vermogensbeheerders, energieleveranciers en maatschappelijke organisaties stapte samen met klimaatjournalist Bernice Notenboom op een boot naar Spitsbergen om tot klimaatoplossingen te komen. Directievoorzitter Arie Koornneef van ASN Bank blikt in deze podcast terug en kijkt vooruit.

Tijdens de werkreis stonden twee thema’s centraal: de manier waarop beleggingen en investeringen impact maken en de verduurzaming van de gebouwde omgeving. In verschillende groepen bogen de expeditieleden zich over de knelpunten.

In onderstaande podcast vertelt directievoorzitter Arie Koornneef van ASN Bank over de reis, de oplossingen die zij hebben bedacht en hoe hij ervoor zorgt dat de plannen die op de boot zijn gemaakt ook impact maken nu de delegatie weer met beide benen op het vasteland staat. Waarom was het nodig om hiervoor naar Spitsbergen af te reizen?

Dit fragment maakt onderdeel uit van een complete podcast. Abonneer je op de podcast via Soundcloud, iTunes of op je telefoon via een podcastapp. Zoek op: DuurzaamBV.

Interview: John van Schagen | Afbeelding: ASN Bank