29-08-2014 09:42 | Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Friskijkers en dwarsdenkers. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland zoekt mensen die met een andere bril naar verduurzaming kijken. Doe mee aan de Energy Open Data Challenge.

De uitdaging om de Nederlandse energiehuishouding te verduurzamen is groot. Het gaat de goede kant op, maar te langzaam. We hebben nieuwe spelers nodig! Doe mee aan de Energy Open Data Challenge en kom naar de kickoff op zaterdag 27 september in Amsterdam.

 

Voor wie?

 

RVO.nl zoekt journalisten, programmeurs, designers, sociale wetenschappers, data artiesten of industrieel ontwerpers. Mensen die digitale concepten kunnen ontwikkelen die organisaties in de energiemarkt ondersteunen in het behalen van hun duurzame doelstellingen.

Wanneer jouw concept een van de beste is, dan faciliteert de Rijksdienst de realisatie ervan met een accelerator programma ter waarde van maximaal € 25.000,-

Kom 27 september 2014 naar de Kickoff Day in Amsterdam en ontdek onder begeleiding van experts hoe jij een bijdrage kunt leveren. Die dag zijn ook de datasets beschikbaar.

Aanmelden en informatie:

Meer informatie is te vinden op http://www.rvo.nl/energy-open-data-challenge. Hier kun je je ook aanmelden.

Voor overige informatie over de Challenge, mail naar challenge@rvo.nl.

Bron: RVO | Foto: RVO

RVO