05-09-2014 17:17 | Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

ASN Live Zwolle is de tweede van een serie live talkshows waarmee ASN Bank het land in gaat. Op 9 september gaat de bank met klanten, bedrijven en betrokkenen in Overijssel in debat.

Een debat over een rechtvaardige, duurzame samenleving, met als centrale thema 'het klimaat'. Dit sluit aan op de ambitieuze doelstelling van de provincie voor nieuwe energie: duurzame vormen van energie moeten in 2020 voorzien in 20 procent van de totale energiebehoefte van Overijssel.

 

Klimaatambities

 

ASN Live is een bijeenkomst met klanten van de ASN Bank en andere geïnteresseerden in een duurzame samenleving. De bank gaat met hen in gesprek over klimaatambities en de uitdagingen van een ‘groot’ thema als het klimaat.

Wat zijn de kansen en uitdagingen voor bedrijven die een bijdrage willen leveren aan een beter klimaat? Hoe gemakkelijk of moeilijk is het voor hen om die ambities te realiseren? ASN Live gaat ook in op de invloed van duurzame keuzes op ons dagelijkse leven, de verantwoordelijkheid van iedereen hiervoor en de rol die de ASN Bank hierin kan en moet spelen.

 

Programma

 

Presentator Leon Verdonschot spreekt met directeur Jeroen Jansen van ASN Bank, Carola Wijdoogen (NS) en Timmo Terpstra van Koffiebranderij Peeze.

Bezoekers krijgen een inkijk in de wereld van Olaf Koens, journalist en correspondent in Rusland en Oekraïne. En we laten ons inspireren door sociale ondernemers van vandaag en morgen.

Door de grote belangstelling is aanmelden voor het evenement niet meer mogelijk. Wel is het hele programma van begin tot eind te volgen via de live stream van ASN Live. Op de website is ook het volledige programma te vinden.

Aanvang: 19.00 uur. Einde rond 21.30 uur

Bron: ASN Bank | Foto: ASN Bank