21-11-2014 06:30 | Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Op maandag 24 november wordt in Den Haag het Green Deal Netwerkevenement gehouden. Tijdens het evenement vindt de uitreiking plaats van de Green Deal Award en de Green Deal Runner Up Award.

De prijzen zijn een initiatief van de Green Deal Board. De boardleden zijn afkomstig uit het bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties en decentrale overheden. Zij houden de voortgang en realisatie van Green Deals in de gaten en zijn daarnaast verantwoordelijk voor het aansporen van nieuwe initiatieven.

Green Deals zijn afspraken tussen de rijksoverheid en andere partijen, waarbij de overheid helpt duurzame plannen te realiseren door knelpunten weg te nemen. De Green Deal Award wordt toegekend aan een succesvolle afgeronde Green Deal. De prijs wordt dit jaar voor het eerst uitgereikt. De Runner Up Award is een aanmoedigingsprijs voor de drie meest veelbelovende Green Deals die nog niet zijn voltooid.

De bijeenkomst geeft daarnaast de gelegenheid om te netwerken. Ab van der Touw, CEO van Siemens en Green Deal Boardlid, is gastheer tijdens het evenement.

Aanmelden kan via de website van RVO Nederland.

Bron: Rijksdienst voor Ondernemend Nederland | Foto: RVO