18-10-2012 16:22 | Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Wilt u aanwezig zijn bij de verkiezing van de meest duurzame, innovatieve onderneming van Nederland? DuurzaamBedrijfsleven.nl geeft vrijkaarten weg voor de Accenture Innovation Awards 2012.

Op 8 november worden ze weer uitgereikt: de inmiddels felbegeerde Accenture Innovation Awards 2012. Een erkenning voor de meest innovatieve ondernemingen van Nederland. Ook dit jaar is er weer een speciale categorie voor het duurzame bedrijfsleven: de Groene Tulp.

DuurzaamBedrijfsleven.nl was al aanwezig bij de voorrondes: een slopende selectie waarin ruim 200 aanmeldingen streden om vijf finaleplaatsen. Daarin bleken PerfoTec, Greenclouds, Tvilight, BlueCasco en de Waka Waka Light voorlopig de sterkste.

Maar er kan er maar één de winnaar zijn.

U kunt erbij zijn

DuurzaamBedrijfsleven.nl geeft vrijkaarten weg voor de Accenture Innovation Awards 2012. Een perfecte gelegenheid voor een investeerder om in aanraking te komen met de meest veelbelovende startups van Nederland. Een goed moment voor uw netwerk. En natuurlijk is het gewoon leuk om de innovatiekracht van de Nederlandse kenniseconomie aan den lijve te ondervinden.

Om mee te doen stuurt u een e-mail naar redactie@duurzaambedrijfsleven.nl. Onder de inzendingen verloten wij vijf maal twee vrijkaarten voor de Accenture Innovation Awards 2012 op 8 november 2012.

Foto: pikadilly