14-10-2017 09:56 | Door: Rianne Lachmeijer

Vermogensbeheerders wegen klimaatrisico’s mee, beleggers gaan impact investeren en crowdfunding wordt mainstream. Het nieuwe magazine Future Finance belicht de duurzame ontwikkelingen die gaande zijn in de financiële wereld.

Wij spraken met deskundigen, interviewden (inter)nationale spelers in de financiële wereld, zoals BlackRock en ABN Amro, en haalden de duurzame kansen van blockchain boven water in een infographic. “Blockchain gaat tientallen industrieën veranderen en talloze processen efficiënter en veiliger maken,” aldus Chris Huls, co-lead blockchain bij Rabobank.

Lees het e-magazine

Risico's en kansen

In hoeverre is duurzaamheid verenigbaar met aandeelhouderswaarde? Hoe krijgt de duurzame transitie in de financiële sector vorm? Wat zijn de risico’s en kansen van klimaatverandering? In dit magazine vind je antwoord op deze vragen. Daarnaast passeren interessante interviews, innovatieve ideeën en verregaande visies de revue.

De financiële sector wordt zich bewust van de financiële gevolgen van klimaatverandering, de kansen van groen kapitaal en disruptieve nieuwe technologieën. Hoe ze daarmee omgaan? Ook dat lees je in het magazine Future Finance.

Lees het gehele DuurzaamBedrijfsleven magazine ‘Future Finance' hier. Het blad in print ontvangen? Word Insider Member van DuurzaamBedrijfsleven en je krijgt het blad toegestuurd. Premium Members ontvangen alle edities van ons magazine.