18-07-2018 16:06 | Door: Thorsten Roobeek

Met beslissers uit het bedrijfsleven vertrekken wij voor een intensief 2-daags werkbezoek aan Kopenhagen. Tijdens een uniek en strak georganiseerd programma doe jij samen met gelijkgestemde beslissers inspiratie op voor duurzame oplossingen binnen jouw organisatie. Ben jij erbij?

Download hier de brochure

25 duurzame koplopers, 8 werkbezoeken, 2 dagen en 1 gezamenlijke drang om de transitie naar een duurzame economie te versnellen. Als groep reizen we af naar Kopenhagen, de stad die ernaar streeft om in 2025 de eerste CO2-neutrale metropool ter wereld te zijn.

Rondom Kopenhagen bezoeken we duurzame koplopers uit het hoge noorden, dineren we op de Nederlandse ambassade met Deense transitieversnellers en worden we geïnspireerd door de innovaties die deze pionierende stad te bieden heeft.

Wat wij je in twee dagen bieden:

- Een overzicht van de laatste duurzame trends en innovaties
- Oplossingen voor duurzame vraagstukken binnen jouw organisatie
- De kans om op C-level niveau in gesprek te gaan met duurzame koplopers
- De mogelijkheid om een netwerk op te bouwen van gelijkgestemden

Zoektocht naar sectoroverstijgende samenwerking

Duurzaamheid vraagt volgens ons om een integrale, sectoroverstijgende en zelfs internationale aanpak. Jezelf openstellen en vanuit verschillende invalshoeken leren; daar gaat het om tijdens de reis. Daarom beloven wij een onderscheidend programma met interessante deelnemers, een diverse groep aan bedrijven en ondernemers en een nieuw netwerk aan kansen.

De reis is niet alleen bedoeld om van Deense bedrijven te leren, het biedt ook de mogelijkheid om een krachtig netwerk tussen duurzame koplopers onderling te smeden. Koplopers die op zoek zijn naar gelijkgestemden om oplossingen te vinden voor gezamenlijk uitdagingen, vinden elkaar op deze reis.

Om samen aan oplossingen te werken is vertrouwen tussen partijen nodig. De gezamenlijke ervaring van deze trip zien we daarom als een belangrijke bouwsteen voor een potentiële, langdurige relatie tussen de verschillende deelnemers.

Bekijk het programma

Details

Data: 27 & 28 september

Kosten: De kosten voor deelname aan de Kopenhagen innovatiereis bedragen €2.250. Premium members krijgen een korting van 10 procent. Hierbij zijn vluchten, vervoer, hotel, ontbijt, lunch en diner inbegrepen.

Aanmelden: Inschrijven kan per mail naar thorsten@duurzaambedrijfsleven.nl. Inschrijven kan t/m augustus. Maar wees er snel bij, want vol is vol.

Vragen: Heb je na het lezen van de brochure nog vragen over de reis? Stel ze dan via info@duurzaambedrijfsleven.nl of bel: 020 221 5065. We beantwoorden ze graag!

FOTO: ADOBE STOCK