27-08-2018 16:06 | Door: Thorsten Roobeek

Met beslissers uit het bedrijfsleven vertrekken wij voor een intensief 2-daags werkbezoek aan Kopenhagen. Tijdens een uniek en strak georganiseerd programma doe jij samen met gelijkgestemde beslissers inspiratie op voor duurzame oplossingen binnen jouw organisatie. Ben jij erbij?

Download hier de brochure

Nu de zomervakantie voorbij is komt de Kopenhagen Innovatiereis eind september steeds dichterbij. Ben jij benieuwd naar het programma en de stad die in 2025 de eerste CO2-neutrale metropool ter wereld wil zijn? Klik dan hierboven voor de brochure van het programma en schrijf je in!

Wat wij je in twee dagen bieden:

 

  • Een sterk en divers programma met o.a. bezoeken aan Carlsberg, Maersk en Ørsted
  • De kans om samen met de verantwoordelijken bij deze bedrijven over de duurzame uitdagingen van deze en jouw organisatie te discussiëren
  • Inspiratie voor duurzame oplossingen binnen jouw organisatie
  • Een sterk netwerk van gelijkgestemden die tot actie over willen gaan

Zoektocht naar sectoroverstijgende samenwerking

Duurzaamheid vraagt volgens ons om een integrale, sectoroverstijgende en zelfs internationale aanpak. Jezelf openstellen en vanuit verschillende invalshoeken leren; daar gaat het om tijdens de reis. Daarom beloven wij een onderscheidend programma met interessante deelnemers, een diverse groep aan bedrijven en ondernemers en een nieuw netwerk aan kansen.

De reis is niet alleen bedoeld om van Deense bedrijven te leren, het biedt ook de mogelijkheid om een krachtig netwerk tussen duurzame koplopers onderling te smeden. Koplopers die op zoek zijn naar gelijkgestemden om oplossingen te vinden voor gezamenlijk uitdagingen, vinden elkaar op deze reis.

Om samen aan oplossingen te werken is vertrouwen tussen partijen nodig. De gezamenlijke ervaring van deze trip zien we daarom als een belangrijke bouwsteen voor een potentiële, langdurige relatie tussen de verschillende deelnemers.

Bekijk het programma

Details

Data: 27 & 28 september

Aanmelden: Inschrijven kan per e-mail naar flip@duurzaambedrijfsleven.nl. We nemen dan z.s.m. contact met je op. Inschrijven kan tot eind augustus. Maar wees er snel bij, want vol is vol. 

Kosten: De kosten voor deelname aan de Kopenhagen innovatiereis bedragen €2.250 (excl. btw). Premium members krijgen een korting van 10 procent. Hierbij zijn vluchten, vervoer, hotel, ontbijt, lunch en diner inbegrepen.

Vragen: Heb je na het lezen van de brochure nog vragen over de reis? Stel ze dan via flip@duurzaambedrijfsleven.nl of bel: 020 221 5065. We beantwoorden ze graag!

FOTO: ADOBE STOCK