08-10-2019 17:30 | Door: Albert Biondina

DuurzaamBedrijfsleven heeft op 1 oktober de Better Business Scan gelanceerd. De scan is samen met Rotterdam School of management, Erasmus University (RSM)​ ontwikkeld. Doe de scan vandaag nog en krijg direct inzicht in hoe ver jouw organisatie is met duurzaamheid.

De Better Business Scan is ontwikkeld voor iedere ondernemer en professional. Het maakt niet uit of je in duurzaam ondernemen gelooft of juist nog twijfels hebt. De scan geeft inzicht waar jij staat in de transitie met concrete tips om obstakels te overwinnen. 

De scan duurt maximaal 15 minuten en is gratis. Na de scan heb je een direct inzicht in je resultaten met een persoonlijk dashboard en PDF. Doordat er gebruik is gemaakt van de laatste wetenschappelijke inzichten zijn de resultaten betrouwbaar. 

Waarom de Better Business Scan

De maatschappij en de overheid verwachten steeds meer dat bedrijven duurzaam en maatschappelijk verantwoord (MVO) ondernemen. Duurzaamheid is daardoor voor bedrijven en managers een van de grootste uitdagingen van deze tijd. Hoe duurzaam is jouw organisatie eigenlijk? En hoe zorg je ervoor dat je organisatie duurzamer wordt? Dit zijn vragen die de Better Business Scan beantwoordt.

Geanne van Arkel, Head of Sustainable Development bij Interface, heeft de Better Business Scan al gedaan. "Zeer interessant om te lezen, toegevoegde waarde voor het bedrijfsleven en concreet advies dat onze huidige aanpak bevestigd."

Doe nu de scan

Via deze link kan jij ook de Better Business Scan doen. Krijg gratis inzicht in de duurzaamheid van je organisatie en hoe je die kunt verbeteren met praktische tips en advies.

Ga naar de Better Business Scan

Foto: Adobe Stock