01-11-2020 13:55 | Door: Advertorial

Studenten zijn de makers, managers en beslissers van morgen. En ze weten dat het anders moet én kan. Ze willen ervaring opdoen bij een bedrijf dat niet alleen over duurzaamheid praat, maar er ook echt iets aan doet. Zoals Arya Hashemi-Nasab, die bedrijfskunde studeert aan Fontys Hogescholen en gericht op zoek ging naar een duurzame stage. “SDGs On Stage was voor mij de eerste push in mijn zoektocht.”

Arya heeft één doel voor ogen: wat hij doet, moet er écht toe doen. Zijn zoektocht naar een duurzame stage begon bij SDGs On Stage, hét platform voor stages met impact. “Dat was precies de website die ik nodig had, want hier staan de organisaties op die duurzame verandering teweeg brengen. Zo kan je ze vinden in de grijze massa. De bedrijven met oog voor duurzaamheid moeten eruit springen. Dat doen ze bij SDGs On Stage.”

Lees het verhaal van Arya

Duurzame stages met impact

Als toekomstgericht bedrijf plaats je op www.sdgsonstage.nl gratis al je stagevacatures die een link hebben met de Sustainable Development Goals (SDGs). Zo leren studenten in de praktijk wat de SDGs inhouden en hoe zij zelf impact kunnen maken. Nu, maar ook in hun verdere carrière.

'De duurzame bedrijven moeten eruit springen. Dat doen ze bij SDGs On Stage'

Als duurzame koploper bereik je bij SDGs On Stage studenten in heel Nederland, die hun talenten willen inzetten voor de duurzame economie. Bijvoorbeeld een stagiair met verstand van circulair product design. Een jong talent op het gebied van sustainable finance. Of iemand die zich wil specialiseren in duurzaam inkopen.

Plaats gratis een duurzame stage

Initiatief van Nederlandse hogescholen

SDGs On Stage is opgezet door een aantal Nederlandse hogescholen en DuurzaamBedrijfsleven, met als doel de SDGs te integreren in het hoger onderwijs. Door studenten in hun stage te verbinden aan duurzame bedrijven, leren zij in de praktijk over de Sustainable Development Goals.

Meer weten? Neem contact op met projectmanager Emma Rotman.

sdgsonstage.nl