De Green Leaders aan het woord

Green Leaders pakken het podium in een reeks inspirerende podcasts, artikelen en columns. Met duidelijke taal, concrete cases en een scherpe toekomstvisie duiden zij de weg naar een duurzame economie.


De 51 Green Leaders van Nederland

Ze boeken positieve resultaten voor milieu én rendement, durven risico’s te nemen om verandering in gang te zetten en tonen bovenal leiderschap. Dit zijn de Green Leaders van Nederland.

Michel

Michel Baars

Directeur New Horizon Urban Mining Bekijk profiel
Tom

Tom van Aken

CEO Avantium Bekijk profiel
Frans

Frans Rooijers

Directeur CE Delft Bekijk profiel
Marjan

Marjan Minnesma

Directeur Urgenda Bekijk profiel

Green Leaders zijn toonaangevende en inspirerende beslissers uit het bedrijfsleven en de wetenschap. Zij spreken duidelijke taal en laten zien dat duurzaam ondernemen een verlaging van milieu-impact en financieel rendement oplevert.

DuurzaamBedrijfsleven weet als geen ander wie spijkers met koppen slaat en wie luchtkastelen bouwt. Vanuit die positie hebben wij samen met een Green Board een voortdurend groeiende lijst van Green Leaders samengesteld.

Lees meer over Green Leaders

Wie is volgens jou een Green Leader?

Onze lijst is niet uitputtend en de community bepaalt. Laat ons weten welke Green Leader niet mag ontbreken.

Nomineer iemand
wie-zijn-greenleaders-desktop@2x.png

Mede mogelijk gemaakt
door onze partners

Om maximale impact te maken werken wij samen met toonaangevende partners. Partijen die duurzame innovaties omarmen en begrijpen dat elke beweging begint met mensen en hun ideeën.