Over Green Leaders

Green Leaders is een multimediaal format van DuurzaamBedrijfsleven. De frontrunners van de nieuwe economie krijgen hiermee het podium dat zij verdienen.


Wie zijn Green Leaders?

DuurzaamBedrijfsleven heeft de afgelopen jaren honderden professionals belicht en weet inmiddels als geen ander wie spijkers met koppen slaat en wie luchtkastelen bouwt. Vanuit die positie hebben wij samen met een Green Board een voortdurend groeiende lijst van Green Leaders samengesteld. De Green Leaders voldoen aan de onderstaande selectiecriteria.

1. Resultaat

2. Persoon

3. Positie


Wie is volgens jou een Green Leader?

Onze lijst is niet uitputtend en de community bepaalt. Laat ons weten welke Green Leader niet mag ontbreken.

Nomineer iemand
wie-zijn-greenleaders-desktop@2x.png

Hoe Green Leaders worden geselecteerd

Iedereen kan een Green Leader voordragen. Daarbij moet aangegeven worden op welke wijze de genomineerde aan de gestelde selectiecriteria voldoet. Nieuwe Green Leaders worden aan de lijst toegevoegd na een positieve beoordeling in samenwerking met de Green Board.

De Green Board bestaat uit Maurits Groen, duurzaam ondernemer, Henk Jacobs, directeur Castel Groep, Annemieke Roobeek, professor Strategie en Transformatiemanagement aan Nyenrode Business Universiteit,Paul Smits, commissaris Batenburg Techniek, David Snellenberg, oprichter Dawn en Egbert Vennik, CEO Tagpoint.


Wie zijn partners van Green Leaders

Om maximale impact te maken werken wij samen met toonaangevende partners. Partijen die duurzame innovaties omarmen en begrijpen dat elke beweging begint met mensen en hun ideeën.

Ebbinge is de founding partner van Green Leaders. De visie van het executive-search bureau op duurzaam leiderschap is een perfecte match met het platform voor transitieversnellers.


Word ook partner

Neem contact met ons op om de
mogelijkheden te bespreken.

avatar
Yoeri van Alteren
Algemeen Directeur
020-2215065
Ik wil partner worden