Ebbinge

Anita te Water

Partner

Informatie

Bedrijfsnaam

Ebbinge

Vestigingsplaats

Amsterdam

Aantal werknemers

50-100

Website

www.ebbinge.nl

Lead Our Future

De wereld om ons heen – politiek, economie, sociale samenhang, welzijn, klimaat – verandert steeds sneller. Wij zien het gebeuren en beseffen dat er iets anders voor in de plaats moet komen. Een positieve verandering, om de wereld meer duurzaam en meer menselijk te maken. Met nieuwe leiders en een andere kijk op leiderschap.

Deze nieuwe leiders voelen van nature heel goed de tijdgeest aan. Hebben moreel besef en het lef om iets goeds te doen met alle veranderingen. Zij geven het begrip waardecreatie een meer duurzame betekenis. Werken vanuit geloof, visie en zakelijk gezond ondernemerschap. En weten mensen op een inspirerende manier te mobiliseren en met elkaar te verbinden.

Ebbinge kent en herkent deze nieuwe ondernemende leiders. Wij onderzoeken steeds welke vernieuwing in het leiderschap van een organisatie nodig is. Daarbij kijken wij naar de zakelijke kant en naar de menselijke. En kennen, verbinden en ontwikkelen de leiders van de toekomst, waardoor we samen de toekomst beter, duurzamer en menselijker maken.

Wij zijn al meer dan 35 jaar een toonaangevend Executive Search en HR Adviesbureau. Voor vaste en interim posities op het niveau van directie, bestuur, Raad van Toezicht en Raad van Commissarissen. Daarnaast adviseren wij organisaties over de vertaling van de strategie naar passend en écht leiderschap, zoals leiderschapsontwikkeling, individuele en teamcoaching, executive leergangen voor bestuurders en (aankomend) toezichthouders, assessments, zelfevaluaties voor RvT/RvC en meer.

Wij werken voor:

  • Het maatschappelijke en publieke domein, zorg, onderwijs en NGO’s.
  • De ondernemende midmarket binnen Handel & Industrie, Retail & Consumer Goods en Financial Services (veelal familiebedrijven of in eigendom van Private Equity)
  • Private Equity

Wij geven invulling aan écht leiderschap samen met onze kandidaten en opdrachtgevers en samen met onze partners MVO Nederland, Nyenrode en DuurzaamBedrijfsleven.

Met overtuiging hebben wij ons aangesloten bij Green Leaders. Dit is hét platform voor écht leiderschap. Waar we met elkaar deze andere kijk op leiderschap ontwikkelen, elkaar inspireren en leiders verbinden. Zodat we een positieve verandering kunnen realiseren. Zo kunnen wij impact hebben en de toekomst mede vorm geven.