20-05-2014 17:00 | Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Startupbootcamp HighTechXL is open voor aanmeldingen voor het volgende start-up programma, dat begint in november 2014.

De hardware-accelerator HighTechXL is bedoeld voor high-tech startups met ‘life-changing’-technologie. De focus ligt op Internet of Things, Advanced Materials, Advanced Robotics, Automotive, Energy Storage, 3D printing, Renewable Energy, Life- & Medtech.

Het bootcamp zit op de High Tech Campus Eindhoven en biedt toegang tot een internationaal netwerk in bedrijfsleven, media en wetenschap.

Startupbootcamp HighTechXL is een mentor-gedreven programma van drie maanden. Door het netwerk van mentoren – zoals ondernemers, investeerders, financieel adviseurs en wetenschappers – kunnen de deelnemende start-ups hun technologie in een schaalbaar businessmodel vertalen.

Aanmelden voor Startupbootcamp HighTechXL kan tot 30 september 2014. De accelerator organiseert fysieke pitchdagen in verschillende steden in de wereld en virtuele pitchdagen via Skype. De definitieve selectiedagen vinden plaats op High Tech Campus Eindhoven op 13 en 14 oktober, waar uiteindelijk vijftien bedrijven worden geselecteerd voor het programma.

Meer informatie, referenties en het aanmeldformulier op www.hightechxl.com.

Foto: JamesIrwin via Flickr