11-03-2015 07:00 | Door: Laura Fransen

Verpakkingsspecialist Moonen Packaging zet zich in voor het verduurzamen van de verpakkingsindustrie. Het bedrijf organiseert een wedstrijd met een duurzaam verpakkingstraject als prijs.

Voor de winnaars van The Pack Challenge verzorgt Moonen Packaging een volledig verpakkingsadvies- en ontwikkelingstraject ter waarde van € 5.000. De wedstrijd is toegankelijk voor duurzame crowdfunding-projecten van Oneplanetcrowd. Moonen Packaging organiseert de wedstrijd samen met het crowdfundingsplatform. De bedrijven selecteren samen twee winnende projecten.

Moonen Packaging wil ondernemers stimuleren om niet te stoppen met innoveren bij het product. “Het is pas een uitdaging om ook die innovatie te laten doorklinken in de verpakking van het product”, schrijft de verpakkingsspecialist op zijn website. Volgens het bedrijf draagt een duurzame verpakking bij aan een sterk businessplan.

Moonen Packaging reikt de prijs uit op 4 juni tijdens het inspiratie-evenement Brainpack 2015. Het evenement is bedoeld om de verpakkingsindustrie te inspireren op het gebied van duurzaamheid.

Aanmelden is mogelijk tot 3 april.

Bron: Moonen Packaging | Foto: Kate ter Haar, via Flickr Creative Commons (Cropped by DuurzaamBedrijfsleven)