03-08-2017 06:00 | Door: Hidde Middelweerd

ABN Amro biedt huiseigenaren vanaf vandaag een gratis online tool aan, die laat zien op welke manieren ze hun woning kunnen verduurzamen: de Energie Bespaarcheck, ontwikkeld door Energiebespaarders.

De tool laat zien welke groene aanpassingen consumenten kunnen doen, welke besparing dat oplevert, wat de terugverdientijd is en wat de bijdrage aan het milieu is. Dat meldt ABN Amro in een persbericht.

Energiepaspoort

Klanten die behoefte hebben aan persoonlijk advies kunnen een bezoek van een expert aanvragen. Ze ontvangen vervolgens een Energiepaspoort, ofwel een digitale rapportage over de mogelijkheden om hun woning te verduurzamen.

De Energie Bespaarcheck is hier beschikbaar.

Duurzaamheid

“50 procent van de huiseigenaren vindt duurzaamheid belangrijk. We zien dat veel van onze klanten hun huis graag willen verduurzamen, maar niet goed weten welke voordelen en mogelijkheden er zijn en hoe ze het kunnen aanpakken. Daarom bieden we onze klanten kennis en inzicht met tools en diensten zoals deze Energie Bespaarcheck”, vertelt Mark van Rijt, ‎directeur customer experience van ABN Amro, in het persbericht.

Bron: ABN Amro | Foto: Shutterstock.com