14-09-2018 13:37 | Door: Redactie DuurzaamBedrijfsleven.nl

Op donderdagmiddag 27 september vindt het DGBC Congres ‘Naar een Paris Proof gebouwde omgeving’ als onderdeel van de Dutch Green Building Week 2018 plaats. Tijdens het congres spreken onder meer Diederik Samson, Paul Schnabel en Melvin Redeker. Het congres wordt georganiseerd door de Dutch Green Building Council (DGBC) en vindt plaats in het World Forum in Den Haag. Het belooft een interessante bijeenkomst te worden voor ruim 400 professionals uit - en gelieerd aan - de gebouwde omgeving.


Omdat wij partner zijn van de Dutch Green Building Week mogen we vijf vrijkaarten verloten voor dit congres. Wat je daarvoor moet doen? Mail je naam, functie en een korte motivatie naar info@duurzaambedrijfsleven.nl voor vrijdag 21 september. De vijf meest originele inzendingen ontvangen een persoonlijk bericht.

Programma DGBC Congres:

Het congres start met een duurzame lunch en bied je de kans om te netwerken met andere deelnemers. Om 12:30 uur trapt dagvoorzitter Rutger Mollee het congres af met een kort interview.

Staatssecretaris Raymond Knops houdt een toespraak, gevolgd door gesprekken met Jeanne Baljeu en Liesbeth van Tongeren. Daarna zal de Green Deal EnergieRijk ondertekend worden. Michiel Middendorf (directeur World Forum) zal een presentatie geven. Tot slot gaan Diederik Samsom (voorzitter klimaattafel Gebouwde omgeving) en Linde Nieman (voorzitter Jonge Klimaatbeweging) een gesprek aan.

Na de pauze zullen er verschillende workshops plaatsvinden gevolgd door keynotes van Melvin Redeker (expeditieleider en avonturier) en Paul Schnabel (voormalig directeur van het Sociaal en Cultureel Planbureau).

Meer informatie over het evenement vind je op de website van de Dutch Green Building Week.